Happy Anniversary

Idag är det på dagen fyra år sedan min GBP-operation, på dagen fyra år sedan mitt liv fick en nödvändig vändning. Det har varit intressanta fyra år, även om det varit min vardag rätt länge att vara hyfsat normalviktig. Jag har lovat mig själv att aldrig glömma varifrån jag så att säga kommit, så ibland påminner jag mig i min tanke hur det var och kändes för 4 år sen och mer, nyttigt då livet då var rätt annorlunda. Jag har skrivit på första årsdagen här, och detta skrev jag på operationsdagen. Good memories.
 
Once upon a time.
 
18 mars 2014.
 
I vardagen som den ser ut idag kan kanske nämnas vad det gäller motion och träning/tävling att igår så var det säsongsavslutning för innebandyns div 5, vi vann sista matchen vilket ju såklart är mycket roligare än att förlora. Säsongen som helhet är en besvikelse på det personliga planet, inte gått så bra som jag hoppats och velat och ännu mer, jag har varit sjuk en del i vinter och missat träningar och matcher i en utsträckning jag inte alls hade räknat med. Hyfsat långt dit kanske men jag ser på hösten som kommer som en chans till revansch, knyta näven i fickan och komma igen tänker jag får bli melodin.
 
En annan sak runt träning är en grej som jag mödade mig till i förrgår. Bortamatch för 'mitt' Björklöven i Södertälje och på vägen dit stannade jag till i Torshälla för ett gymbesök. Bl.a löpband var tanken och vad det gäller just löpning så tänker jag att vår och sommar får bli en tid av det, bra träning helt enkelt. Hur som helst, jag har funnit att löpning sitter rätt mycket i skallen och jag har funderat en del på hur jag så att säga ligger till som löpare. Vilken hastighet kan jag möda mig till på t.ex 5 km är något jag kan fundera på så jag bestämde mig för att försöka ta i ordentligt och se hur det blev. Inte helt max då det inte lika enkelt låter sig göras på löpband men en ordentlig ansträngning senare har jag sprungit 5 km på 24.50, alltså en hastighet per km på 4.58. För många kanske inte en större grej men för mig en boost för självkänslan. Jag har aldrig sprungit 5 km under 25 min tidigare i mitt liv tidigare förut, ever. Och när jag väl gjort det så vill jag ju upprepa saken och försöka pressa mig ännu mer och på längre distanser. Detta var inte max som sagt så nån gång borde man försöka verkligen maxa och se vad det blir, där har jag dock en spärr mentalt ska erkännas, lättare att ligga och nöta på det man vet att man klarar än att pressa sig, finns djupt i en att man inte vill misslyckas tror jag. 
 
16 mars 2018.
 
Jag väger idag ca 89 kg, mår bra och allt är fråga om hälsa. Ser fram emot våren och sommaren och dess väder och inte minst cyklingen som tidigare nämnt. 
 
Full gas framåt.
 
I lurarna: 08 fotboll