Sensommar

Med en vecka kvar av augusti så känns det som terminen startat ordentligt, skolor har börjat och sommarsemestrar är i regel avslutade. Jag har jobbat några veckor och ska, som tidigare sagts, jaga älg i två veckor i september. Hemmaplan har bjudit på vackert väder och vy över Vänern.
 
Sveriges största sjö, rätt vacker om jag får säga det själv.
 
Vad det gäller jakt har jag skjutit två ytterligare vildsvin sen senaste inlägg vilket gör totalen 2020 nio stycken hittills. Känner mig nöjd med det, ett till och det blir tvåsiffrigt vilket för mig vore lite kul. Ännu roligare så har sonen tagit jägarexamen och följt med och jagat några gånger, vid något tillfälle har det varit riktigt nära att han fått skjuta sitt första vildsvin, och då också sitt första vilt överhuvudtaget. Det ser jag fram emot och att få dela de upplevelserna med sina barn är fantastiskt. Glad och stolt att han visat gott omdöme och inte chansat och tagit skott han inte varit helt säker på. Omdöme är A och O! 
 
Nr 9, en galt.
 
Köpt mig ett rökskåp som en del i att på ett bra sätt försöka tillvarata de vilt man får med sig hem från skogen. En viss inlärning men jag tror det blir bra.
 
Då det inte ser ut att bli något innebandyspelande så har det fått bli omtag vad det gäller träning och motion. Coronan gjorde att jag tappade lite geisten runt det men under sensommaren har gymbesöken, löprundorna och för all del tennismatcherna blivit fler vilket ju känns bra. Så jag går in i hösten med en bra känsla. 
 
Gammal man gör så gott han kan.