Kärt återseende

Har ikväll cyklat en tur från förra året jag sett fram emot att få cykla igen, man kan säga att den svängen var lite av fjolårets favorit, återstår att se om det blir också detta års. Hur som helst blev det 4 mil (skarvade på ett par km på slutet) vilket är årslängst och jag kände mig ganska pigg i benen, hade bara fattats att jag skulle fått se älg men det blir förhoppningsvis någon annan gång. Lite småkallt faktiskt, vårvädret är just vårväder, skiftande. 
 
Roade mig sen ikväll att kolla lite statistik och jämföra med ifjol och se hur långt jag kommit jämfört med fjolåret samma tid. En snabb koll visar att jag ligger ganska likt vad det gäller antalet mil cyklade vid samma tidpunkt 2013. Efter april och maj ifjol hade jag cyklat 34,77 mil och hittills, med 3 dagar kvar av maj, har jag cyklat 32,18 mil. Jag känner mig i helt ok fas med vad jag föresatt för barmarkssäsongen och jag tror, om jag får vara frisk i övrigt, att jag t.ex kan cykla mer i juni i år än jag gjorde i juni förra året. 
 
Tog mig tid någon minut att stanna för att njuta av det vackra som är vackert bortom vad jag någonsin med ord kan beskriva. Sundö.
 

I lurarna: Predikningar, otroligt bra att sådant finns lättillgängligt via det världsomspännande intranätet.