Christmas

Juldag. Mitt i julhelgen och vi har det bra, mycket bra t.o.m. Vi befinner oss norröver i Västerbotten hos släktingar (även fast jag hellre ser det som att vi är hos riktigt goda vänner) och ja, vi har snö där vi är, blir som så mycket ljusare och trevligare då. Julen är speciell, hjälps inte och jag har skrivit mer om det här. Imorgon bär det iväg till länsresidenset för att se mitt Björklöven ta sig an Södertälje SK vilket jag (såklart) ser fram emot, inte minst för att jag då får träffa kompisar jag inte träffat på ett tag, idrotten förbrödrar! Tror och hoppas på 3 poäng också men det gör man ju på något konstigt sätt inför varje match man ser.
 
Julafton igår alltså och jag fick mig 4 julklappar, gott så. Bl.a fick jag mig en pyjamas, och det intressanta med det (om det nu är det) är att det är något jag inte använt sen 80-talet. Var ju givetvis tvungen att pröva den och nog sov jag gott med den på, inga problem men lite ovant är det allt. Om inte annat är det dock ett trevligt plagg att ha när man kollar på TV utätt afta eller nåt. I övrigt äts det typ hela tiden och på det viset är det ju praktiskt att ha en mindre magsäck än andra kan jag tycka. Mindre mat/energi att förbränna.
 
Kvälls- och nattbyxa.
 
Dagen idag så tog jag mig i kragen i morse och for på julotta, flera år sedan jag gjorde det senast och jag är verkligt glad att jag gjorde det. Hade kollat in predikoturerna och det fanns faktiskt en uppsjö att välja på vad det gäller julottor runt kommunen där vi befinner oss. De flesta började 07.00 men jag tog en som började 08.00, man får ju inte vara dum, ha ha. Lämpligt nog var den också närmast geografiskt och bl.a skötte Frälsningsarméns hornmusikkår musiken och efteråt bjöds det på kyrkkaffe i Frälsningsarméns lokaler som låg nära St Örkans Kyrka där själva julottan var. Lite lustigt att det visade sig att jag på kyrkkaffet hamnat bredvid en kusin till min svärmor, världen är liten ibland. Intressant också att komma in i ett kyrkligt sammanhang där jag inte varit förut och där jag inte känner någon, alltså intressant att känna hur det kan kännas att komma in i en kyrka som förstagångsbesökare, nyttigt att ha med sig.
 
 
När jag liks var vaken och hade fått feeling så fortsatte jag efter det vidare till ett gym och gjorde mig ett pass där, har jag nu skaffat ett gymkort i en kedja som finns lite varstans så är det väl lika bra att göra sig bruk av det. Känns faktiskt rätt bra att fått igång gymmandet lite grann efter att det har legat lite på sparlåga tidigare i höst/'vinter'. 5,5 km löpbandslöpning och en halvtimme div. vikter fick det bli, gott så.
 
 
Dagens mest osannolika: Fick frågan på kyrkkaffet om jag kom från Värmland, alltså som i att hon (för det var en hon) tyckte att det hördes lite på min dialekt. Vad i hela friden...?!? Det kan inte finnas ens minsta lilla tillstymmelse till värmländska i mitt språk men jag var ju ändå tvungen att svara jakande, grymt skum känsla att tycka att människan har fel fast ändå ha rätt, ha ha.
 
God fortsättning alla!
 
I lurarna: Those Who Fear – State of Mind, ordentligt tungt och ordentligt bra.