Checkpoint V.14

Med ett par hekto har jag gått under 85 kg och således med dessa hekton (börjar liksom komma till att dessa hekton hit och dit börjar bli viktiga, ha ha) gått under den vikt jag innan sagt att jag var nöjd om jag sas alls kom till, grymt kul. Antalet kilo på vågen är inte lika viktigt som t.ex i somras, rätt naturligt kanske då siffrorna är lägre men det handlar ju numer rätt givet liksom inte längre så mycket om att tappa vikt som om att fortsätta arbeta på min hälsa i form av styrka och kondition och där finns det att jobba på såklart. Det i mina ögon trista vädret förskjuter de uteaktiviteter i form av löpning och cykling jag ser fram emot men tids nog kommer inte väder och före att vara en ursäkt, I know. Jagade en plastboll igår, gott så, det är kul det hjälps inte och andfådd blir jag ju också = mission accomplished.
 

För mig gjorde det inget om det inte snöade, slut på meddelandet.
 
Nästa gång efter denna dag jag jobbar på Resecentrum i Vindeln så kommer det vara grönt utanför fönstret, ser fram emot det.
 
F.ö brukar jag fika ibland på lunchen på det, när jag jobbar på Resecentrum, närbelägna Vejos, ett i mina ögon bra fik och lunchställe. Rekommenderas å det varmaste.