För första gången, part 2.

For på gym idag, ett för mig nytt gym och ett knutet till en kedja som finns i hela Sverige (och 3 länder till). Spontant känns det som välutrustat och personalen jag pratade med och som hjälpte mig att aktivera mitt medlemskap var serviceminded och trevlig. Körde 5 km löpband först och lite vikter på det, all in all ett helt ok pass och det känns bra att smidigt kunna fortsätta gymbesöken trots att Tegsnäsgymmet inte nu längre är mitt primära ställe att vara på. Känns ju lite osäkert i början innan man sas vet hur allt fungerar men det ordnar sig, första gången är ju första gången bara en gång. 
 
Vad det gäller löpning så har det berättats för mig att det finns bra löpspår i och runt Kristinehamn, ska se till att utforska dom närmare framöver.
 
 
Fick feeling och köpte ny tröja för ändamålet, rea å all dela.
 
I lurarna: Det jag inte kan förstå däremot är att alla gym jag besökt, utom Tegsnäset där man mer bestämmer själv, har usel musik. Är det ett grundkriterium för att få starta och ha gym i Sverige? Helt obegripligt, min gymlista skulle jag hellre se införas, ha ha.