Checkpoint V. 9, a.k.a 100 lbs

Längre mellan checkpointsen, ganska naturligt skulle jag säga då viktminskningen planat ut och nu går rätt sakta. Det gör mig ingenting faktiskt, allt går inte att mäta i kilon. För första gången i mitt liv kan kanske uttrycket "muskler väger mer än fett" ha någon som helst bärighet för mig personligen. Jag känner att jag blir starkare och jag tycker att jag bör ha fått i alla fall lite mer muskelmassa så jag tror faktiskt att utan styrketräning så kunde jag kanske tappat något eller några kilo mer än vad som nu är fallet. Det sista har jag rätt givet ingen större empiri på, mera en gissning men det känns rimligt. Jag tycker mig se framför spegeln att t.ex överarmar blivit lite större. Inget egenvärde givetvis men lite roligt erkänner jag att jag tycker att det är. Har f.ö varit iväg en sväng på gymmet tidigare idag, inte så länge och inte max sas men ändå roligt och värt det. En snabb koll och jag kan säga att jag ligger på 10 kilo tyngre nu än kring förra checkpointen, vad det gäller bänkpress alltså, och den styrkan/minskade svagheten borde ju liksom tas någonstans ifrån. Det får vara hur det vill med allt, jag mår hyfsat bra och det är det viktigaste och det är jag så oerhört glad för. Spelade btw innebandy i måndags och det hjälps inte att jag tycker det är oerhört roligt, krånglade t.o.m in en balja, ja ni hör ju själva. 
 
Angående rubriken så har de sista hektona jag gått ner gjort att den totala viktnedgången skulle varit tresiffrig om jag bott t.ex i USA och då räknat den i lbs istället för kg. Det känns riktigt kul! Jag har som en parentes ibland tittat på Biggest Loser US och där har det liksom varit en milstolpe när förste deltagaren gått ner 100 lbs, kul (som sagt) att jag själv också nått dit. Väger 85,5 kg, viktnedgång i kg: 45,5. 
 
En annan rolig sak är att jag köpt nya jaktkläder. Till saken hör att det på ett vis är en försenad 30-årspresent. När jag fyllde 30 var det tänkt att jag skulle få nya jaktkläder från min familj men pga av att jag redan då vill gå ner lite i vikt så det köptes inget då. Det känns oerhört roligt att kunna beställa och köpa bra grejer i normal storlek och jag ser fram emot att få använda dom. Valet föll på kläder från Bearskin. I det jaktlag jag jagar i har vi varselväst som krav, vilket jag tycker är helt riktigt, så jag har också köpt en sådan som är mera som ett plagg och inte enbart en tygbit. Känner mig startklar så att säga. 
 
Lite knasiga vinklar, don efter person skulle nog en del ha sagt, men det syns förhoppningsvis vad det föreställer. 
 
Lyssnat en del på Evergrey på slutet, otroligt högkvalitativt svenskt band, alla deras album finns inte på Spotify av någon anledning men deras senaste och några till, bra grejer.