Sommar, semester och en femdagars.

Semestern spenderades en del på resande fot hos vänner, släkt och bekanta i tidigare hemtrakter, väldigt trevligt. Också väldigt trevligt att få besök i Värmland och så att säga få visa lite hur vi har det. På väg tillbaka från trippen norrut tänkte jag:  blir skönt att komma hem. Jag kände verkligen så. Det gjorde jag inte ifjol så man kan säga att det tog 2 år att få saker på något vis att landa. 

Sonen har börjat gymnasiet i Karlstad vilket känns bra om än såklart overkligt att båda barnen gått ut grundskolan. Barn och barn förresten, den äldsta är rent tekniskt inte barn då hon blivit 18. Tacksamheten över att ha fått dessa känner ingen gräns!

Vad det gäller hälsa har jag fått en ordentlig nystart tycker jag. Jag snubblade över något som kallas: Five day pouch test tidigare i sommar som kortfattat går ut på att återställa ätandet och känslan av mättnad till det som det är tänkt och var tidigt efter operationen. Det har fungerat oväntat bra och i och med det har jag blivit nogrannare med vad jag äter och också fått en push vad det gäller träning. Jag har tidigare nämnt att jag gått upp några kilo senaste året, inte så att jag sett det som ett jätteproblem men erfaranheten av gbp-opererade är att det är rätt vanligt och jag har inte varit helt tillfreds med det. Hur som haver så har jag gått ner 6 kilo i sommar till följd av att jag äter mer som det är tänkt med min magsäck och också, som sagt, tränat ganska bra. Känns super och jag ser fram emot innebandysäsongen som börjar i september, även om vi hyfsat i laget hållit igång någon gång i veckan hela sommaren. Före det ska det dock jagas älg vilket jag ser fram emot mycket.

Lite bilder i okronologisk ordning som sammanfattning:
(null)
Vädret har bjudit till strand och bad, kaffe medtages givetvis.

(null)
Gym, bra grejer.

(null)
Blötte en krok i fantastisk miljö och trevligt sällskap, Falmarksträsket.

(null)
Väldigt kul att i vänners lag besöka ett Sverige som inte finns längre.

(null)
Gallejaur, väl värt ett besök!

(null)
63 mil buss fick det bli också.