En Fransyska

Vi har skaffat en andrabil/jaktbil, en Peugeot. Enkel biljett med tåget till Hallsberg och en promenad (och en snabb provkörning) senare så fick det bli affär. Besiktade den för några dagar sen med blanka papper, gott så, och fungerar den tills nästa besiktning så är man så att säga i mål. Nya stift och ny olja idag och det är väl ungefär vad jag mäktar med vad det gäller bilfix. Det är för övrigt en av de saker jag verkligen skulle vilja kunna, skruva i bilar alltså. Det och kunna bygga/snickra saker. 

Har funderat rätt mycket runt det där, att man fått intressen som man kanske inte har så mycket praktisk nytta utav. Jag känner mig faktiskt ganska ofta malplacerad och har inget vidare självförtroende emellanåt av såna anledningar. Alltså att jag tycker att folk liksom är bra på olika saker och att jag inte är direkt bra på något alls egentligen, och när jag ser andra önskar jag att jag vore mer som dom. Detta sagt utan självömkan utan i min värld mer ett konstaterande. 
 
Om jag skulle lyfta fram saker hos mig själv som jag är bra på i jämförelse med andra så skulle det nog bli att jag är bättre än de flesta på att busvissla och att göra upp eld. Det förra skyller jag på alla de timmar jag spenderat på div ståplatsläktare för att se Björklöven. Det senare vet jag inte hur det kommer sig riktigt men det är kul och rogivande att göra eld och koka kaffe, gjorde det senast idag faktiskt. Efter nämnda stift- och oljebyte fick det bli en sväng i skogen, det var tanken i alla fall. Kom inte riktigt dit jag ville för jag hamnade i ett dike men long story short, jag fick hjälp med det, Fransyskan klarade sig utan större blessyrer och medans jag väntade på undsättning kokade jag kaffe över öppen eld och sotade ner en korv, gott så.
 
(null)Bästsmaken.
 
(null)
Må du gå många mil till.
 
Vårlikt idag, lätt overkligt för min norrländska hjärna att i februari ta in. Hindrar dock inte från att känna cykelpeppen komma smygande, återstår att se när årets cykelpremiär går av stapeln.
 
I lurarna: Podcast - Studio Allsvenskan.