Höst

September, kanske favoritmånaden före alla andra. Älgjakt, seriepremiär för både Björklöven och San Francisco 49ers, dessutom nu också seriepremiär för Lusasken IK i Innebandyns div 5 östra Värmland. Ikväll hade vi säsongens första sas riktiga träning. Det har spelats lite under sommaren också några gånger men nu drar det igång ordentligt, 2 ggr i veckan. Ser fram emot detta mycket faktiskt. 
 
Ser också fram emot att åka upp till Norrland och jaga älg. Idag var den egentliga älgjaktsstarten men vi börjar på lördag så jag åker upp till dess. Sköt ingen älg ifjol, förhoppningen är (precis som alla andra år) att få flytet att få älg på sig och få skjuta en älg eller flera.
 
Har försökt hålla igång regelbundet i sommar, inte lyckats helt men det kan man ju samtidigt se som att det finns utrymme för förbättringspotential. Igår gjorde jag ett inhopp i fotbollens div 7 då Bäckhammar hade kort om gubbar, stortorsk men man fick lite motion i alla fall, gott så. Spelat tennis några gånger i sommar också, det är i sanning riktigt kul.
 
Började på bänken, spelade sista halvtimmen. Hade med mig kaffetermos, mycket rutinerat.
 
Såg en fin skoveltjur häromkvällen när jag gjorde mig en liten skogstur norr om Kristinehamn, den överlägset största älgen jag sett sen jag flyttade till Värmland, kul att se att det finns.
 
Att få gäster (som i detta fall förra helgen) tycker vi är trevligt, katten håller kanske inte riktigt med...