Älgjakt

Har 8 dagar av älgjakt sen jag sist skrev och laget jag jagar i har skjutit 11 vuxna och 7 kalvar dessa dagar. Jag själv har skjutit 1 kalv och 1 ko vilket såklart är kul. Har nog aldrig heller sett så många älgar någon höst tidigare, 11 st om jag räknat rätt. Roligt att det rörs då jag andra höstar inte sett så mycket som en klöv. 4 vuxna plus 8 kalvar återstår av årets tilldelning så kanske, med lite mer tur, kan jag få skjuta nån älg till innan årets älgjakt är avslutad. 
 
Ko skjuten med bössa jag ärvt av min farfar, still going strong.
 
I övrigt har jag fått svar från den magnetröntgen jag gjort och som väntat lyder diagnosen diskbråck. Egentligen har ju inget förändrats då jag ju hade det innan jag fick reda på vad det var, men likväl känns det väldigt trist. Tiden har dåligt räckt till för några större eskapader vad det gäller motion men det stora problemet är ju ryggen som, av känd anledning, inte är den bästa. Värktabletter är nödvändigt vissa dagar för att jag ska kunna vara på benen (och t.ex jaga älg) och som jag nämnt tidigare har jag tappat rätt mycket sug nu när jag inte mår så bra. Jag vet inte hur framtiden kommer te sig riktigt, om det blir kontakt med ortoped osv, men jag är villig att gå väldigt långt för att få till min kropp och min hälsa. Tråkigt bara att det blev en ytterligare bök mot för tidigare men det är att försöka gilla läget och göra det bästa av situationen.
 
Tur att det finns fet metal att lyssna på som gör att humöret kan bli lite bättre när det känns tungt. For Today – Immortal