Skyttepremiär sort of, och Tannbäck.

Fått tillbaka datorn, gott så.
 
På förmiddagen idag fick det bli älgbanepremiär här i Kristinehamn. Roligt och det gick hyfsat bra också, gott så (det med). Välförsedd anläggning tycker jag med banor för alltifrån hagel- 22LR- och klass 1-skytte. Kommer definitivt försöka fara dit någorlunda regelbundet framöver. Behövs ju inte sägas att jag ser fram emot älgjakten lite extra i år, det blir lite att "komma hem" även om vårat hem inte är i Västerbotten längre rent tekniskt, i hjärtat känns det ju såklart fortfarande som AC-län är hemma. Jag vet att allt måste få lov att ta tid, att det dröjer innan vardagen landat osv men det hjälps inte, jag saknar Granö a lot.
 
Sexhelafemmen, hål i pappälgen, gott så.
 
Skolstarten passerade i veckan, hoppas och tror att det får landa bra och ordentligt hos berörda parter.
 
Gym- och löpträning rullar på lite tycker jag, känns helt ok. Känns f.ö roligt att också försöka hinna lite träning under älgjaktsveckan också, de rundorna känner man ju till bättre än. 
 
Helgen som gick var vi uppe i Norrland (som skrivits i förra inlägget) och det var oerhört roligt! Ett av de mäktigaste läger jag deltagit i och det känns perfekt som det avslut för min tjänst där som det ändå är att betrakta som. 10 år sätter sina spår och jag är oerhört tacksam att jag fått vara med i en sådan fin och bra verksamhet. Att idag få se de som då var deltagare idag vara ledare gör mig lycklig och tårögd. Guds välsignelse över er, eran tjänst och erat arbete! En god vän och mångårig ledare har genom åren tagit en mängd bilder från lägrena, både sommar och vinter och lagt ut här. Kul att gå tillbaka och se.
 
Dubbelt perfekt (och mer) att få avsluta lägret (och för all del) tiden i Vindelns kommun med dopförrättning där jag fick döpa min son till Kristus, samtidigt som en till tjej döptes av sin storebror. Går inte med ord beskriva hur underbart det är! 
 
2007, första Tannbäckslägret dessa var med på.
 
2016, sista eller i alla fall senaste Tannbäckslägret dessa 2 till vänster deltar i.
Ett ord: Tacksam!